Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Fear the Wolves

*
Είναι αλήθεια ότι το PlayerUnknown’s Battlegrounds έχει δημιουργήσει τη δική του μόδα και έχει εμπνεύσει δεκάδες δημιουργούς παιχνιδιών. Κάτι παρόμοιο φαίνεται συνέβη με τη Focus Home Interactive και τη developer Vostok Games, που κατόπιν της συνεργασίας τους στο S.T.A.L.K.E.R franchise, ανακοίνωσαν ενα νέο post-apocalyptic battle royale FPS, το Fear the Wolves, που θα κυκλοφορήσει για PC και κονσόλες εντός του 2018. Αυτή τη φορά το σκηνικό μεταφερεται στη γνωστή λόγω του πυρηνικού ατυχήματος περιοχή του Chernobyl. Είτε μόνοι τους, είτε ως ομάδα, οι παίκτες θα πρέπει να καταφέρουν να επιβιώσουν σε μάχες όπου μετέχουν έως και 100 άτομα. Θα υπάρχει δυναμικό σύστημα καιρού και εναλλαγές ημέρας/ νύχτας, οπότε οι παίκτες θα πρέπει να εκμεταλλεύονται στο μέγιστο βαθμό τις εκάστοτε συνθήκες του περιβάλλοντος. Επιπλέον θα υπάρχει και ειδικός εξοπλισμός για την πρόσβαση σε περιοχές υψηλής ραδιενέργειας, όμως εκεί καιροφυλακτούν μεταλλαγμένα πλάσματα. To παιχνίδι θα διατεθεί αρχικά μέσω Steam Early Access μέσα στους επόμενους μήνες, οπότε οι κάτοχοι PC θα έχουν πρόσβαση πριν από τους υπόλοιπους.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*